Home
Fotogalerij
Favoriete links
BREINYOGA Neurofeedback trainingen
NeurOptimal®
Over mij
NeurOptimal® Neurofeedback
Biofeedback
Voor wie
Bij welke klachten
EMDR (Eye Movement Desensitisation Reprocessing)
NLP (Neuro Linquistisch Programmeren)
RET (Rationeel Emotieve Therapie)
EFT (Emotional Freedom Techniques)
Hoe verloopt een Neurofeedback training
Resultaten
Tarieven
Vergoedingen
Voor bedrijven
Contact
Over mij
Sinds tien jaar werk ik met veel plezier in mijn eigen coaching praktijk aan huis. Elk mens is uniek en dat zorgt ervoor dat dit mensenwerk altijd boeiend blijft. Al langere tijd ben ik geinteresseerd in Neurofeedback en Biofeedback. Uiteindelijk heb ik zelf de positieve werking ervan aan den lijve ondervonden. Deze ervaring heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik besloot om de trainingen ook in mijn praktijk toe te passen. Graag wil ik een ieder die geinteresseerd is, de positieve effecten van Neurofeedback en Biofeedback laten ervaren. 
 
Naast het geven van Neurofeedback en Biofeedback trainingen, werk ik in mijn praktijk met EMDR, NLP, RET, EFT en Mindfulness. Zoals ik het altijd noem “hersendingen”. Ons lichaam en onze emoties worden bestuurd door onze hersenen en door ons hart. Wanneer we fysiek of psychisch niet in orde zijn, werken onze hersenen inefficiënt. In dat geval is het van belang om technieken in te zetten die een positieve invloed uitoefenen op het functioneren van onze hersenen. Neurofeedback, Biofeedback, EMDR, NLP, EFT en Mindfulness zetten het brein aan tot reorganisatie, waardoor klachten verminderen of verdwijnen. 

D
e krachtige Neurofeedback en Biofeedback trainingen wil ik voor een ieder toegankelijk maken, ook voor mensen met een minimum inkomen. Kijk daarom op de pagina Tarieven voor speciale aanbiedingen.

Natuurlijk kun je ook telefonisch of via mail contact met me opnemen voor meer informatie. Tel.: 0640046688
Mail:
 info@breinyoga.nl

Aangesloten bij: NVNF (Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback)
Aangesloten bij: CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

AGB Praktijkcode: 90-19272
AGB Zorgverlenerscode: 90-040874